Melissa

Diëten, sporten, vasten, lekkere dingen laten staan, gezonde dingen eten, verstandige keuzes maken… Het klinkt voor mij eigenlijk allemaal wat vermoeiend om in te passen in mijn toch al (te) drukke en onregelmatige leven. Eten en dat wijntje zijn dan ook juist een welkome afleiding  van de  hectiek en de verantwoordelijkheden. Helaas heeft het tot gevolg dat er in de loop van de jaren toch steeds een kilo of twee meer bij is gekomen.

Nadat ik moeder was geworden van 3 kinderen, heb ik n 2004 heb ik de stap genomen om met Meta samen daar iets aan te doen. Binnen 4 maanden was ik 16 kilo kwijt en met haar begeleiding ben ik 15 jaar lang, zonder enige moeite, met lekker eten en drinken, prima op gewicht gebleven.

In 2016 werd mijn schildklier vrijwel uitgeschakeld vanwege de ziekte van Graves. Ik wam aan en alles wat ik gewend was te doen om gewicht te kwijt te raken, werkte niet meer.
Na 4 jaar moed verzamelen, ben ik opnieuw samen met Meta op zoek gegaan naar wat wél effectief is, ondanks mijn niet functionerende schildklier. Meta was duidelijk: 16 kilo binnen 4 maanden zal nu nu niet lukken gezien de werking van mijn schildklier. Leeftijd speelt natuurlijk ook een rol. Zo hebben we allemaal last van factoren die ons lijken te belemmeren.
Met Meta’s kennis, persoonlijke coaching en maatwerk, ben ik binnen 2 maanden weer 4,5 kilo vet kwijt en is mijn spiermassa toegenomen . Ik ben weer op weg naar het lichaam waar ik me comfortabel in voel. De combinatie van haar jarenlange ervaring, deskundigheid en haar prettige persoonlijkheid maakt haar als lifestyle coach uniek, begripvol en zeer effectief.
Mocht je twijfelen, gewoon 3 maanden proberen en met haar advies kan het niet anders dan dat jij jezelf verbaast!