Mijn passie: mensen helpen hun doelen te verwezenlijken en zelf de regie te laten nemen!

Meta Benink-Baartman(1968) studeerde in 1990 af aan de Haagsche Hogeschool in de richting Voeding & Diëtetiek. Daarna behaalde zij in 1991 haar First Certificate English aan de Cambridge University en startte aansluitend als diëtist bij de Ladyline klinieken. De focus lag hierbij op afvallen middels een intensief persoonlijk bewegingsprogramma i.c.m. gezonde voeding. Na een jaar vooral veel ervaring te hebben opgedaan met het begeleiden van cliënten, werd Meta achtereenvolgens filiaalmanager, Regio manager en opleider binnen het bedrijf, waarbij zij door heel Nederland de Ladyline teams coachte.

Door familieomstandigheden moest Meta in 1995 noodgedwongen haar baan bij Ladyline opgeven. Dit leidde een jaar later tot een nieuwe stap in haar carrière. Zij werd artsenbezoeker voor de farmaceutische industrie bij de firma Leo Pharma. Totaal iets anders, maar wel een fantastische uitdaging. Het was dé manier om veel extra medische kennis op te doen en veel trainingen te volgen op het gebied van communicatie, onderhandelen en leidinggeven.
Na 1,5 jaar werd Meta sales-rayon manager en niet lang daarna één van de opleiders binnen het bedrijf. Na 4 jaar begon het reizen en drukke verkeer haar steeds meer tegen te staan en besloot zij  terug te gaan naar haar roots. Dit  betekende haar start als zelfstandig gevestigd diëtist & lifestyle-coach. Kort daarna werd zij door de Koninklijke Marine gevraagd om ook daar als Diëtist te komen werken.

In 2015 kwam er een nieuwe uitdaging en zette Meta samen met haar man restaurant De Princen Keet op poten. Daarnaast ontstond de behoefte aan meer verdieping binnen haar praktijk wat leidde tot meerdere opleidingen en trainingen (post-HBO professioneel trainersopleiding , de NLP-practioner opleiding en de opleiding EFT-therapeut (Emotional Freedom Techniques).

"Al deze kennis en ervaringen hebben mij verfrissende nieuwe inzichten gegeven. Deze wil ik graag delen en doorgeven. Bovendien heeft dit alles een enorme verdieping en verbreding gegeven m.b.t. de werkzaamheden binnen mijn praktijk. Hierdoor ben ik met hernieuwde energie en ongelooflijk veel plezier in staat om nog veel meer mensen met verschillende vraagstukken en problemen te coachen en ondersteunen".