Mijn passie: mensen steunen te worden wie ze willen zijn!

 

Meta Baartman(1968) studeerde in 1990 af aan de Haagsche Hogeschool in de richting Voeding & Diëtetiek. Daarna behaalde zij in 1991 haar First Certificate English aan de Cambridge University. Aansluitend startte zij als diëtist bij de Ladyline klinieken. De focus lag hierbij op afvallen middels een intensief persoonlijk bewegingsprogramma i.c.m. gezonde voeding. Meta werkte achtereenvolgens als filiaalmanager, Regio manager en opleider binnen het bedrijf, waarbij zij door heel Nederland de Ladyline teams coachte.

 

Na 4 jaar stapte Meta over naar de farmaceutische industrie, waar zij achtereenvolgens bij de Firma Leo Pharma en Yamanouchi Pharma werkzaam was accountmanager, sales-manager en regiomanager/opleider.
Het vele reizen, haar eigen vertrek uit Den Haag en de wens om zelfstandig ondernemer te worden, maakten dat zij in 1999 als zelfstandig diëtist & lifestyle-coach startte. 

 

Al snel ontstond de behoefte aan meer verdieping binnen haar praktijk en meer handvatten om cliënten te kunnen begeleiding bij hun zoektocht naar o.a. de oorzaken van hun gedrag en hoe deze op te lossen.
De volgende opleidingen en trainingen hebben hiertoe een waardevolle bijdrage geleverd:

  • De post-HBO trainers- en coach (ICM opleidingen)
  • De NLP-practioner opleiding (Mind Academy Bergen)
  • Motivational interviewing (Universiteit Nijmegen)
  • RET training (De Ommezwaai)
  • EFT-therapeut (Emotional Freedom Techniques level 1,2 en 3 (Yvonne Toeset)
  • Burn-out Coach (VitaliteitsGroep NL)
  • Stress-Burn-out Coaching (CSR Expertise Centrum Stress & Veerkracht)

"Al deze kennis en ervaring hebben mij verfrissende nieuwe inzichten gegeven. Deze wil ik graag delen en doorgeven aan mijn cliënten om ze optimaal te ondersteunen hun gewenste doelen te bereiken!"