EFT- Therapie & Coaching 

 

Een andere benaming even wennen? Ik mag mijzelf inmiddels naast Diëtist, EFT-therapeut noemen.
Diëtist Lifestyle Coach was 17 jaar lang de titel die ik voerde binnen mijn eigen praktijk en de Koninklijke Marine. Inmiddels is deze benaming geen goede weergave meer van mijn huidige activiteiten. Door de verschillende studies en opleidingen die ik heb gevolgd, is de diversiteit aan indicaties & hulpvragen binnen mijn praktijk, enorm toegenomen. Daar ben ik super blij mee, want hiermee is ook de uitdaging en het plezier dat ik in mijn werk ervaar, nog verder
toegenomen. Kortom, tijd voor een nieuwe naam, een nieuw LOGO en inmiddels ook een nieuwe locatie!

MEETyourGOALS: Is er voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en die zelf de regie wil nemen over zijn of haar leven. Of het nu gaat om leefstijl & voeding, een burn-out, angsten, blokkades of problemen die je ondervindt op het werk of in je privé leven Het is fijn om de dingen samen met een professional op een rijtje te kunnen zetten. De kern van het probleem te onderzoeken, positief om te buigen en tot slot te voelen én ervaren hoe het anders kan. Mijn ervaring is dat veel mensen vroeg of laat een keer vastlopen, (om wat voor een reden dan ook). De wens is dan in eerste instantie om hier goed uit te komen, maar tegelijkertijd ook te kijken hoe je herhaling kunt voorkomen. Dit betekent dat je op zoek gaat naar de kern van de oorzaak. Er zijn waarschijnlijk dingen in je leven die je zult moeten aanpassen of veranderen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Van nature willen we het liefst weg van de "pijn" en gewoontes doorbreken vindt bijna iedereen lastig. Het vraagt dus om moed en doorzettingsvermogen om deze stap te zetten en de confrontatie/uitdaging met jezelf aan te gaan. Het goede nieuws is, je hoeft het niet alleen te doen én levert het alleen maar positieve dingen op voor jouw en je omgeving!

Meer weten: stuur een email of neem direct telefonisch contact op. Ik beantwoord graag al je vragen.