EFT- Voedings coach

Het is even wennen voor veel mensen: EFT-coach & voedingsspecialist  i.p.v. diëtist. Veel mensen kennen mij als diëtist omdat ik 17 jaar lang in die hoedanigheid voor mijn eigen praktijk en binnen de Koninklijke Marine werkte. 
Dieet en diëtist klinken voor veel mensen jammer genoeg niet erg positief en wat mij betreft dekt het ook niet meer de lading van wat ik nu doe. Vandaar de naamsverandering, maar ik blijf natuurlijk altijd óók diëtist!

MEETyourGOALS is de naam van mijn nieuwe praktijk, waar ik in een rustige, veilige omgeving intensieve coaching en training geef. Dit kan individueel en in groepsverband en is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en de regie over zijn of haar leven weer in eigen hand wil nemen.
Of het nu gaat om leefstijl & voeding, een burn-out, angsten, blokkades of problemen die je ondervindt thuis of op het werk. Het is fijn om samen met iemand anders alles op een rijtje te zetten, “GOALS” te formuleren en hier daadwerkelijk naartoe te werken. 
Mijn ervaring is dat veel mensen graag dingen willen veranderen in hun leven, maar geen idee hebben hoe ze dit aan moeten pakken. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet makkelijk om gewoontes structureel te veranderen, aan de slag te gaan met je negatieve emoties, angsten of beperkende overtuigingen. Het vraagt om moed, de stap te maken hierbij hulp te zoeken en bovendien doorzettingsvermogen om je doelstellingen ook echt te bereiken. Het goede nieuws is: je hoeft het niet alleen te doen. Graag help ik je deze puzzel te leggen en er samen voor te zorgen dat je doelstellingen worden bereikt en jij de regie weer helemaal zelf hebt! Hoe fijn zou dat zijn?

Meer weten: stuur een email of neem direct telefonisch contact op. Ik beantwoord graag al je vragen.