Wat betekent EFT?

 

EFT (Emotional Freedom Techniques), is een eenvoudige manier om negatieve emoties, waar je last van hebt te
neutraliseren, zodat je er voorgoed van bevrijd bent. Dit betekent natuurlijk niet dat je na het toepassen van de
methode nooit meer negatieve emoties zult ervaren. Emoties horen erbij, daar is niets mis mee. Het gaat om die
negatieve emoties, waar je écht last van hebt en die je beperken.

Veel meer dan we ons vaak bewust zijn, worden onze negatieve overtuigingen, angsten & fobieën, verslavingen en fysieke klachten veroorzaakt door alle ervaringen die je in je leven hebt opgedaan. We kennen allemaal de emoties die zich hebben vastgezet in ons geheugen en onze keuzes meer dan nodig (bewust of onbewust) beïnvloeden.
Hoe fijn zou het zijn als we deze emoties kunnen loskoppelen van de gebeurtenissen die ze opwekken? Dit kan met EFT, waarbij je je gedachten focust op jouw specifieke klacht en tegelijkertijd met je handen en vingers acupunctuurpunten beklopt. Een simpele en doeltreffende techniek, die wordt beschouwd als een van de meest succesvolle methoden om meer innerlijke rust te ervaren. EFT heeft een hoog succespercentages, is volkomen veilig en geeft je een belangrijke tool, die je altijd zelf 
kan inzetten wanneer dat nodig is.

NB momenteel ben ik mijzelf aan het certificeren tot EFT-therapeut. Dit betekent dat ik onder supervisie van een ervaren EFT-therapeut binnen mijn eigen praktijk zo veel mogelijk ervaring op doe. Om deze vlieguren te kunnen maken, heb ik cliënten nodig die zich door mij willen laten coachen voor een specifiek probleem. Dit probleem hoeft niet gerelateerd te zijn aan voeding, maar kan bijvoorbeeld te maken hebben met een burn-out, angst voor vliegen, onbegrepen pijnklachten, moeizame communicatie met je partner of kind, een slechte verstandhouding met je baas/collega's, woede uitbarstingen, depressie of negatieve overtuigingen die je ongelukkig maken en beperken. (Zie voor meer informatie de pagina indicaties)

Voorlopig geldt daarom een speciaal tarief. De EFT-sessie van 75 min. bedraagt normaal €87,50 en nu €32,50